Start nieuw seizoen 2024 in WorldSBK!

Gepubliceerd op 4 april 2024 om 22:25

Ik kan terugkijken op een goed seizoen in 2023 waarin ik deelnam in twee competities, namelijk in de WorldSBK SuperSport 300 en in het IDM SuperSport 300 kampioenschap. Hoogtepunten in het seizoen waren een 4e plaats in Aragón in de WorldSBK; op een haar na wist ik net niet het podium te pakken. En in het IDM kampioenschap een mooie podiumplaats met het Team Apreco in Schleiz. Een podium in Assen werd ingetrokken vanwege het raken van de groene lijn in de laatste ronde. Daarnaast had ik nog een aantal mooie 4e plaatsen. In 2024 zal ik wederom uitkomen in de WorldSBK SuperSport 300. Dit jaar maak ik de overstap naar Kawasaki met het Franse team Flembbo-PL Performances. 

Team Flembbo-PL Performances
Na een lastig seizoen in de WorldSBK - dat wel positief werd afgesloten - heb ik besloten om in 2024 de overstap terug te maken naar Kawasaki. Na gesprekken met het Franse team Flembbo, voelde het voor mij goed de overstap naar dit team te gaan maken. Zie een kort verslag van 2023 op Racesport.nl:
Het 2023 seizoen van: Ruben Bijman (racesport.nl)

Training in Aragón
Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen en de afstelling van de motor, hebben op 26 en 27 februari jl. met het Team Flembbo trainingen plaatsgevonden op het circuit van Aragón. Ondanks de wat tegenvallende rijtijd vanwege de weersomstandigheden, heb ik hier goed kunnen testen en gelijk een goed tempo weten te halen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb