TEAM


Na zijn debuutjaar in 2019, komt Ruben in 2020 uit in de SuperSport300 in het IDM (Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft) met het team van Pearle Gebben Racing / Stichting Racing Team Drenthe)

 

De Stichting Race Team Drenthe (SRTD) is begin 2016 opgericht om jong Nederlands wegrace talent te ondersteunen. De stichting staat los van de teams die het ondersteunt, waardoor zij onafhankelijk is. SRTD ondersteunt het Pearle Gebben Racing Team. Wat zij met name doen is het zakelijke gedeelte van de racesport overnemen van coureurs en begeleiding. De stichting werft sponsoren, onderhoud contacten met sponsoren maar ook bijvoorbeeld met leveranciers. Verder worden de noodzakelijke boekhouding en andere randvoorwaarden bij het team uit handen genomen. Zo kunnen rijders en begeleiding zich puur en alleen met techniek en snelle tijden bezighouden, terwijl de stichting de overige zaken regelt. Meer informatie over SRTD en het team van SRTD en Pearle Gebben Racing is te vinden op de website www.raceteamdrenthe.nl.

 

Ruben wordt in 2019 ondersteund door Stichting Eveno Racing. Stichting Eveno Racing bestaat uit een groep enthousiaste motorsportliefhebbers en heeft als doel om jong talent de kans te geven om te racen. Zij zetten zich in om talentvolle coureurs financieel te ondersteunen. Daarnaast zetten zij zich in om de klassieke wegracerij te laten voortleven voor een zo breed mogelijk publiek. Hiervoor organiseren zij jaarlijks de laatste zaterdag voor de TT van Assen de Gramsberger Classic TT. Zij heffen daarbij geen entree. Meer informatie over Eveno Racing is te vinden op hun website: www.eveno-racing.nl

 

Ruben is trots om in 2020 uit te komen met het Team van Pearle Gebben Racing met ondersteuning van SRTD en Stichting Eveno-Racing!

 


Team:


Team Ruben
Gijsbert Bijman Sponsoring & begeleiding
Anneke van Stroe Communicatie & Sponsoring
Pearl Gebben Racing
Jasper Iwema Teammanager & Rijderscoach Pearle Gebben Racing
Jaap Hoogeveen Data analist Pearle Gebben Racing
Monteurs Cedric Borde, Bas Molenaar, Patrick Kramer, Geer Mijwaart, Mitchell Wintersberger
Teamondersteuning Lammert Moes (chauffeur), Henk Kramer (allround), Asse Klein [PR]
Stichting Race Team Drenthe
Voorzitter Gerard Wubs
Commerciƫle zaken Rene Moorman
Secretaris Edwin Walstra
Penningmeester Fedde Jan Schraa