TEAM


In 2019 en 2020 is Ruben uitgekomen in de SuperSport300 in het IDM (Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft) met het team van Pearle Gebben Racing / Stichting Racing Team Drenthe). Hierin heeft Ruben laten zien met de top mee te kunnen rijden en heeft een aantal mooie podiums weten te behalen. 

 

In 2021 maakt Ruben zijn debuut in het FIM Supersport 300 World Championship met het Spaanse team Grupo Machado Came SBK (http://www.grupomachado.es/). Het team staat onder leiding van Team Manager Pedro Machado en in het verleden hebben meerdere grote namen het team verdedigd, zoals onder andere Miquel Oliveira. Teamgenoten van Ruben in 2021 zijn Vincente Perez en Bruno Ieraci.

 

Ruben wordt reeds enkele jaren ondersteund door Stichting Eveno Racing. Stichting Eveno Racing bestaat uit een groep enthousiaste motorsportliefhebbers en heeft als doel om jong talent de kans te geven om te racen. Zij zetten zich in om talentvolle coureurs financieel te ondersteunen. Daarnaast zetten zij zich in om de klassieke wegracerij te laten voortleven voor een zo breed mogelijk publiek. Hiervoor organiseren zij jaarlijks de laatste zaterdag voor de TT van Assen de Gramsberger Classic TT. Zij heffen daarbij geen entree. Meer informatie over Eveno Racing is te vinden op hun website www.eveno-racing.nl.

 

Dit alles is niet mogelijk zonder de steun van sponsoren. Trots is Ruben op de mooie bedrijven die hem helpen, waarvan enkele al vanaf het begin van zijn sportieve carrière.  

 

Ruben is trots om in 2021 uit te komen in de FIM Supersport 300 World Championship met Grupo Machado Came SBK!

 


Team:


Grupo Machado Came SBK
Pedro Machado Teammanager
Data analist Yamaha
Josep Milán Martinez Diaz Technical and data analist
Team Ruben
Gijsbert Bijman Sponsoring & begeleiding
Anneke van Stroe Communicatie & Sponsoring