Wat hebben wij ú te bieden?


Free publicity

 

Als Internationaal coureur word je regelmatig genoemd in de media. Zoals bij RTV Utrecht (https://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/rtvutrecht/uvandaag/20180222-1710/), maar ook in het Kontakt en in motorsport gerelateerde media zoals op www.racesport.nl

 

Daarnaast is Ruben actief op Social Media, zoals Facebook (Rubenbijman#17, Ruben Bijman) en op Instagram (tfh.ruben.17) en op LinkedIn (https://nl.linkedin.com/in/ruben-bijman-8b780b197)

 

 

 


Exposure

Uw logo of bedrijfsnaam wordt geplaatst op de motor, het pak en banners tijdens de races. Maar ook wordt deze vermeld op de website, promotiemateriaal of in de nieuwsbrief en social media.

 

Event Sponsor

Als Event Sponsor wordt naast de logo's op de kuipen van de racemotor en op het pak, een speciale helm ontworpen met het logo of kenmerk van uw bedrijf, waarmee tijdens een event zal worden geracet. 

Tijdens het event bent u welkom in onze hospitality box of VIP-box inclusief eten en drinken.

Daarnaast zal als Event Sponsor gedurende het hele jaar uw logo groot op de trainingsmotor komen te staan. 

Ruben met motor in de uitzending bij UVandaag bij RTV Utrecht


Beleef het mee!

Ben je geïnteresseerd om mee te reizen naar een race, zodra dit weer mogelijk is? Laat dan een bericht achter door middel van het contactformulier of neem persoonlijk contact met ons op!

 

Netwerken

Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten tijdens race-events of teamparty (momenteel niet mogelijk vanwege corona). Maar ook wel eens een bijeenkomst op het bedrijf van één van onze sponsoren. U kunt dan gelijk een kijkje nemen in een ander bedrijf en kennis maken met de andere sponsoren. U vergroot hiermee uw netwerk.