Trainingen hervat & Iwema Challenge: Ruben VS Dion!

Gepubliceerd op 17 mei 2020 om 18:51

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en leven we nog steeds in een wereld waar de 1,5 meter afstand steeds meer normaal is geworden, maar gelukkig het aantal besmettingen afneemt en maatregelen wat versoepeld zijn.  Zo mochten de trainingen worden hervat voor de jeugd!

Eindelijk kon ik dan mijn eerste training op het Junior Track in Assen op de supermotard doen, in goed gezelschap van Jaap Hoogeveen, Data Analist van team Pearle Gebben Racing. Al snel werd ook door de KNMV een trainingsmogelijkheid geregeld op het circuit van de Politie Academy in Lelystad. Hier kon ik weer meters gaan maken op de Yamaha R3 van Pearle Gebben Racing, na de succesvolle training in Almeria van februari/maart. En ook deze zondag heb ik weer meters kunnen maken op de supermotard op het Junior Track. En zo ook met Hemelvaartsdag en de komende weekenden! Heerlijk om ook weer te kunnen training met motoren zelf!

Iwema Challenge: Ruben VS Dion
Hoewel de races op dit moment on hold staan, zit het team van Pearle Gebben Racing niet stil! Jasper Iwema, Teammanager, heeft daarom een challenge gemaakt voor de Nederlandse rijders Dion Otten en Ruben Bijman! Bijgaand filmpje is de start van deze challenge, waarin de rijders worden voorgesteld en gevraagd wordt of zij de challenge accepteren! Kijken allemaal dus en uiteraard stuur ik jullie regelmatig een update van de challenge, trainingen en eventuele races!

https://www.youtube.com/watch?v=RypSeahveN0

Tot de volgende keer en............stay safe!

Groetjes,
Ruben

https://www.rubenbijman17.nl/sponsoren


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.