Wildcard voor WK SuperSport 300 bij World Superbike Championship in Assen!

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 10:31

Ruben heeft van de KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) bericht gekregen een wildcard te hebben ontvangen voor het WK SuperSport 300 tijdens de WSBK (Superbike World Championship) van 17 - 19 april a.s. in Assen.

De KNMV mag voor WK-evenementen in Nederland twee wildcard aanvragen doen.

Tijdens het WK starten er nu 6 Nederlanders in de SuperSport 300 klasse. Naast de vaste WK-rijders Scott Deroue, Glenn van Straalen, Jeffrey Buis en Koen Meuffels, zullen Rick Dunnik en Ruben gaan deelnemen met een wildcard.

Ruben: “Ik ben echt heel blij dat ik mijn debuut kan gaan maken in het WK! Dit is voor mij een droom die uitkomt. Het is mooi dat wij als gehele team al eens mogen proeven aan dit niveau. Natuurlijk ga ik alles geven en wil ik zo hoog mogelijk eindigen, daar ga ik ook alles aan doen. Alleen ons doel is leren en beter worden, en zo ga ik het weekend in. En als we leren en beter worden gaan de prestaties ook omhoog. We gaan er een mooi weekend van maken!' 

Tijdens dit event zal de VIP-box van Stichting Race Team Drenthe beschikbaar zijn voor sponsoren. Indien u geïnteresseerd bent deze races bij te wonen, informeer dan bij Ruben naar de mogelijkheden! Tel. 06-12965039 of via 06-20400707.

Meer publicaties over deze wildcard:
https://www.racesport.nl/wildcards-voor-rick-dunnik-en-ruben-bijman-in-assen/

https://www.raceteamdrenthe.nl/nieuws-2020/179-pearle-gebben-racing-met-bijman-van-start-tijdens-worldsbk-assen

Vertrek voorjaarstrainingen
Op donderdag 27 februari a.s. vertrekt Ruben samen met zijn team Pearle Gebben Racing naar het Spaanse Almería voor de eerste trainingen. Gedurende een week zal er worden getraind op het circuit van Almería en Andalucia. Ook staat er van 20 - 22 maart een wintertraining op het programma met de selectie van de KNMV en het team in Alcarras en op 28 maart nog een KNMV training op het circuit van Assen. Tijdens deze trainingen kan Ruben zich goed voorbereiden op de wildcard van 17-19 april in Assen!  De eerste wedstrijd in het IDM kampioenschap is van 22 - 24 mei op de Red Bull Ring in Oostenrijk.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.